onze kracht!

Kwaliteit zonwerende raamfolie voor alle type ramen. Bekijk onze collecties en vind de geschikte raamfolie voor uw project !

onze collecties

Bekijk ons uitgebreid assortiment

Zonwerende folie waar zelfs de zon blij van wordt!

Op zoek naar zonwerende folie? Zonwerendefolie.com biedt voordelige en kwalitatieve folies voor ieder raamtype, van krasvast tot spiegelend. Met meer dan 15 jaar ervaring in Nederland en België zijn wij uw vertrouwde adres voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Reviews klanten

zonwerendefolie.com heeft meer dan 500+ ★★★★★ reviews

 • Anouk T.

  we merkten direct verschil in temperatuur toen de folie op de dakramen zat. het aanbrengen gaat prima volgens de instructies, het is bij een groter raam wel even een klusje, maar lukt ook. wij zijn tevreden klanten.

 • Tygo H.

  Fijn om te zien dat er nog steeds websites zijn met echte services! Ondertussen heb ik al meerdere keren wat besteld op deze site.

 • Samantha V.

  Goed bedrijf. Heb mijn folie snel binnen gekregen, en de klantenservice heeft mij goed geholpen met de vragen die ik had over het plaatsen van de folie.

 • Joost P.

  ik heb raamfolie gekocht voor mijn auto waar ik erg treden over ben. Er was een klein probleem, waarbij ik direct contact heb gezocht met de klantenservice. Een vriendelijke mevrouw heeft mij verder geholpen en met mij meegedacht. zonwerende-folie.com heeft perfecte service en staat voor zijn klanten klaar. Top!