Anti graffiti folie

Overlast van graffiti is erg vervelend en komt helaas vandaag de dag nog erg vaak voor. Veel particulieren en bedrijven krijgen vroeg of laat te maken met graffiti op de gevel of de ramen. In veel schade gevallen gaat het om teksten of afbeeldingen die het imago van uw bedrijf schaden. In de meeste gevallen zijn de ramen van uw woning of bedrijfspand het doelwit van de graffiti spuiter.

KLIK HIER voor het bekijken van ons assortiment.

De oplossing

Wanneer er graffiti op uw ramen is gespoten, zorgt dit altijd voor een flinke schadepost. Na het verwijderen van de verf dienen uw ramen in veel gevallen gepolijst te worden. Uiteraard zit u niet op deze hoge onvoorziene en onverzekerde kosten te wachten.

Wij van zonwerendefolie.com hebben voor u de oplossing. Wanneer u vaak te maken heeft gehad of u wilt een preventieve oplossing voor deze vorm van overlast zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om schade door graffiti overlast te beperken adviseren melkglas folie of anti inbraakfolie / veiligheidsfolie voor op uw ramen aan te schaffen.

Eigenschappen Melkglas folie

Melkglas folie is zeer eenvoudig op uw ramen worden aan te brengen. Deze raamfolie zorgt ervoor dat graffiti / verf niet op uw ramen kan hechten.

Naast de anti graffiti voordelen houdt deze folie schadelijke UV straling tegen. Inkijk wordt door de melkglas raamfolie beperkt. Zo werkt deze folie ook nog preventief tegen andere vormen van vandalisme zoals inbraak.

De melkglas folie is verkrijgbaar in diverse maten en typen.

Eigenschappen Anti inbraak / veiligheidsfolie

Anti inbraak / veiligheidsfolie kan eenvoudig op uw ramen worden aangebracht. Deze speciale folie voor uw op ramen, zorgt ervoor dat graffiti / verf niet op het glas kan hechten.

Naast de anti graffiti voordelen houdt deze folie schadelijke UV straling tegen. Inkijk wordt door de melkglas raamfolie beperkt. Zo werkt deze folie ook nog preventief tegen andere vormen van vandalisme zoals inbraak.

Een groot ander voordeel van deze folie is dat deze uw ramen bij breukschade bijeen houdt.

Onze melkglas raamfolie voorkomt dat de verf uw ramen aantast. De folie brengt u zeer eenvoudig aan op uw ramen. De prijs voor deze anti graffiti raamfolie is zeer gering. Helemaal als u de prijs voor onze raamfolie afweegt tegen de hoge schoonmaakkosten en het laten polijsten van uw ramen.

De voordelige raamfolie folie kunt u zeer eenvoudig aan de buitenkant van uw glas / ramen aanbrengen. De speciale gelaagde raamfolie zorgt er voor dat de schadelijke verf geen invloed heeft op uw kostbare ramen.

De voordelen van onze raamfolie

  • De folie werkt preventief tegen graffiti overlast.
  • Voordelige oplossing
  • Eenvoudig aan te brengen op uw ramen
  • Eenvoudig grote ramen van folie te voorzien
  • Zowel voor uw woning als bedrijfspand geschikt
  • Hoge kleefkracht
  • Verhoogde privacy
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Verkrijgbaar in vele soorten en maten
  • Verkrijgbaar v.a. € 23,95 per rol (75 x 300cm)

Zoals u heeft kunt lezen, heeft onze raamfolie vele voordelen en is de folie de beste preventieve maatregel die u kunt nemen tegen schade door graffiti aan uw ramen

Mocht u vragen hebben over onze anti graffiti raamfolie neemt u dan gerust contact met het team van zonwerendefolie.com.

Terug naar blog