Informatie

Waarom Zonwerendefolie.com?

Bent u op zoek naar hoogwaardige folie voor binnen en buiten? Zoek dan niet verder! Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit, omdat wij onze folie zelf produceren en ontwikkelen en deze grondig testen voordat we deze op de markt brengen. Bovendien zijn onze prijzen zeer scherp en kunt u tot wel 50% besparen in vergelijking met andere webshops en aanbieders. En het beste van alles? Wij leveren altijd GRATIS en snel door heel Europa vanuit ons eigen magazijn.

Maar dat is nog niet alles. Onze folie is niet alleen van hoge kwaliteit en voordelig, het is ook nog eens zeer eenvoudig aan te brengen. Dus geen gedoe meer met complexe montageprocessen. En als u toch nog vragen heeft, dan kunt u altijd rekenen op deskundig advies en uitleg van ons team.

Dus waar wacht u nog op? Plaats uw bestelling voor 13:00 en ontvang uw folie de volgende werkdag al in huis. En als u advies nodig heeft, staan wij u graag te woord

Onze raamfolie service

De service van Zonwerendefolie.com gaat ver. Zo bieden wij u altijd gratis levering. Of uw bedrijf nu in België of Nederland staat, onze raamfolie wordt gratis naar u toegestuurd. U ontvang een e-mail met daarin een track and trace code. Met deze track and trace code kunt u uw order volgen.

Naast de gratis verzendservice in onze raamfolie webshop, wordt uw bestelling ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Mocht u een prangende vraag, of zelfs meerdere vragen hebben over onze raamfolie voor uw bedrijfshal, neem dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar via de e-mail, de chatfunctie of bel ons gewoon even op.

Welke raamfolie voor welk doeleinde

Isolerende functie: Spiegelfolie 

Deze zonwerende folie zorgt ervoor dat de binnentemperatuur wordt verlaagd, dit is ideaal voor de warmere dagen van het jaar. In de wintermaanden heeft de raamfolie een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt, met als gevolg een lagere energierekening.

privacy functie: Anti inkijk folie 

Bent u op zoek naar anti inkijk folie omdat u niet graag wilt dat mensen naar binnen kijken door een bepaald raam? Dan is deze anti inkijk folie de folie die u zoekt. Deze folie is geschikt om binnen en buiten op uw raam aan te brengen. Deze folie zorgt voor een optimale privacy waardoor niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken. Deze folie is geschikt voor alle soorten ramen.

Gecombineerde functie: zwarte raamfolie 

Deze folie biedt een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De folie beschermt uw interieur hiermee tegen verkleuring en de schadelijke invloed van zonlicht. Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te monteren. Daarnaast geeft u het raam een mooie zwarte uitstraling en creëert u meer privacy.

Tips voor het aanbrengen van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie aanbrengen zonder luchtbellen is eenvoudiger dan men denkt.

Door ons handige stappenplan te gebruiken, is het voor iedereen mogelijk raamfolie aan te brengen.

  1. Bevestig aan beide kanten van de folie een stukje plakband voordat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam.
  2. Maak het raam goed schoon met een glasreiniger. Zorg ervoor dat er geen vetresten, verfresten of ander vuil op het raam achterblijven.
  3. Maak na het schoonmaken het raam direct weer nat met zeepsop en water.
  4. Neem de maten van het raam op en neem deze maten over op de zonwerende folie. Plak hiervoor de folie met de verkeerde kant op het raam.
  5. Haal daarna de beschermfolie van de raamfolie weg.
  6. Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van de folie een beetje vochtig met water en wat zeepsop.
  7. Plak de folie op het raam. U kunt met een plastic pasje uit uw portemonnee de folie afstrijken, voor een mooi strak resultaat zonder luchtbellen. Het is verstandig om aan deze kant van de folie ook wat water aan te brengen.
  8. Wrijf de raamfolie vervolgens schoon.
  9. Hierna kunt u de restjes van de folie wegsnijden.

****Tip: Gebruik ruim voldoende (DREFT) zeepsop in het water.**** 

Om het aanbrengen van de raamfolie nog makkelijker te maken hebben wij een handig demonstratiefilmpje gemaakt. Ook hebben wij een handige aanbrengset samengesteld, welke u direct online kunt bestellen.

Wanneer u vragen heeft over onze raamfolie neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel onze klantenservice 085-0166675.

Onze folie is geschikt voor

Enkel glas

Draad glas

Gelaagd glas

Gehard glas

Dubbel glas

Thermopane glas

HR ++ glas

Hoe raamfolie verwijderen?

Wij van zonwerendefolie.com krijgen regelmatig de vraag hoe onze raamfolie kan worden aangebracht.

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij op de volgende pagina stap voor stap uitgelegd hoe u onze raamfolie het beste kunt aanbrengen.

Omdat wij vaak de vraag krijgen hoe onze raamfolie verwijderd kan worden geven wij u hier de oplossing.

Wat te gebruiken om raamfolie te verwijderen?

U heeft de keuze uit twee opties

– een föhn
– plantenspuit of emmer
– afwasmiddel
– spons

optioneel
– stickerverwijderaar
– aanbrengset

LET OP*

Wanneer u de raamfolie met een föhn gaat verwijderen, let dan goed op dat u de föhn niet op de maximale stand gebruikt. Wanneer u de Föhn lang op 1 plek gebruikt dan kan het raam barsten.

Stap 1 )
Zet de föhn aan op de laagste stand.

Stap 2 )

Zet de föhn in de hoek van het raam en hou deze tegen de folie aan.

Stap 3 )

De raamfolie komt door de warmte uit de föhn, los van het raam. Trek aan het uiteinde van de raamfolie

Stap 4)

Beweeg de föhn rustig over de folie die nog aan het raam gehecht zit.

Stap 5 )

Gebruik stickerverwijderaar en haal de lijmresten weg. Indien u geen stickerverwijderaar gebruikt maakt u een sopje in een plattenspuit of emmer. Gebruik hiervoor een ontvettend middel bij voorkeur een afwasmiddel. Haal vervolgens alle eventueel overgebleven lijmresten eenvoudig weg.

Stap 6 )

Lap uw ramen (of laat dit doen).

Wanneer u de bovengenoemde stappen zorgvuldig zet, is het verwijderen van onze raamfolie zeer eenvoudig.

Mocht u desondanks vragen hebben over het verwijderen van onze raamfolie? Neemt u dan gerust contact op en druk op de knop!