Bedrijfshal koelen met raamfolie

Bedrijfshal koelen

Vele bedrijven, en wellicht ook die van u, kennen bepaalde bedrijfsprocessen waarbij veel warmte in de hal ontstaat. Naast de warmte van de machines en de aanwezige medewerkers, speelt de zon ook een belangrijke rol bij de temperatuur in de hal.
Voor bedrijfshallen die vaak met een (zeer) hoge temperatuur te maken hebben, is er een duurzame oplossing, om zowel de werkelijke temperatuur als de gevoelstemperatuur permanent en bovendien voordelig te verlagen.
Onze oplossing werkt zeer effectief in combinatie met andere technieken om te koelen, zoals airconditioning, ventilatoren of luchtventilatie systemen.

Bedrijfshal koelen met raamfolie

Wanneer de te koelen ruimte van uw bedrijf voorzien is van flinke ramen of zelfs voorzien is van hele raampartijen dan is dit de oplossing om de warmte van de zon buiten te houden. De raamfolie voor de ramen van uw bedrijfshal, kan de temperatuur laten zakken tot wel 25%. Dit is bij een zomers zonnetje al een temperatuur verlaging van wel 4 tot 5 graden. Naast de temperatuur verlagende eigenschappen houdt de folie ook schadelijke UV straling tegen. Dit is zowel voor uw medewerkers als voor de inventaris een zeer groot voordeel.

KLIK HIER om ons uitgebreide assortiment te bekijken. 

Het aanbrengen van raamfolie

Het aanbrengen van onze raamfolie is erg eenvoudig. Of het nu gaat om een klein, middel of zelfs groot raam, onze folie is op gemakkelijke wijze zonder luchtbellen aan te brengen. Om u een beter beeld te geven hebben wij een handige demonstratievideo gemaakt. (en, ja het is echt zo gemakkelijk als dat het lijkt).

KLIK HIER voor het bekijken van de video. 

Zoals u kunt zien is er geen speciaal gereedschap of een groot technisch vermogen nodig om de folie op de ramen aan te brengen.

Onze raamfolie service

De service van zonwerendefolie.com gaat ver. Zo bieden wij u altijd gratis levering. Of uw bedrijf nu in België of Nederland staat, onze raamfolie wordt gratis naar u toegestuurd. U ontvang een e-mail met daarin een trackingcode. Met deze trackingcode kunt u uw order volgen. Naast de gratis verzendservice in onze raamfolie webshop, wordt uw bestelling ook nog eens binnen 24 uur geleverd.

Mocht u een prangende vraag, of zelfs meerdere vragen hebben over onze raamfolie voor uw bedrijfshal, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, de chatfunctie of bel ons gewoon even op 085-0166675.

Terug naar blog