Binnendeuren met folie

De ramen van uw binnendeuren voorzien van folie. Door folie op de ramen aan te brengen, geeft u de binnendeuren een nieuw gezicht.  De glazen in de deuren is een voordelige oplossing. In veel gevallen zijn de deuren in veel woningen van hoge kwaliteit, maar kunnen deze een frisser uiterlijk gebruiken. Het vervangen van binnendeuren is een hoge kostenpost, die vaak niet nodig is. Met folie kunnen deuren worden voorzien van een totaal vernieuwde uitstraling.

KLIK HIER voor het bekijken van onze collecties. 

Meer privacy binnen met raamfolie voor uw binnendeuren

Binnendeuren met daarin glas zijn vaak erg mooi. Door de ramen te voorzien van folie kunnen meerdere doelen worden bereikt. De voornaamste reden om een raam te voorzien van folie is om de privacy te vergroten. Privacyfolie zorgt ervoor dat doorkijken niet meer mogelijk is, en inkijk onmogelijk wordt. Dit draagt bij aan een verbeterde leefomgeving met een verhoogd privacy gevoel. Naast de verhoogde privacy geeft u met een laag folie een nieuwe look aan uw interieur. De binnendeuren zijn bepalend voor de sfeer binnenshuis. Een folie op de ramen zorgt voor een nieuwe look wat ten goede komst aan de sfeer.

Een standaard deur met ramen wordt met folie in no time voorzien van net dat beetje extra uitstraling. Een ouderwetse deur krijgt een total nieuwe uitstraling wanneer de ramen in de deur worden voorzien van een folie. Dit kan met een spiegelende of matte raamfolie. De mogelijkheden hierin zijn alom aanwezig. Wij hebben bij zonwerendefolie een uitgebreid assortiment folies beschikbaar.

De voordelen van raamfolie voor uw deuren op een rijtje:

  • Bescherming tegen UV straling
  • Verhoogde privacy
  • Eenvoudig aan te brengen & te verwijderen
  • Laat geen lijmresten achter
  • Lage aanschafwaarde
  • Geeft een nieuwe look aan uw deuren
  • Werkt preventief tegen inbraak

Wanneer u vragen heeft over onze raamfolies neem dan gerust contact met ons op via de e-mail, chat of gewoon per telefoon.

U kunt tevens bij ons langskomen om alle raamfolies te bekijken.

Terug naar blog