Doe het zelf raamfolie

Doe het zelf raamfolie is een folie die op bij voorkeur de binnenzijde van ramen van woningen en bedrijven wordt geplakt. Ook is het mogelijk om de raamfolie aan de buitenzijde van ramen te plakken.

KLIK HIER voor het bekijken van onze collecties. 

Doe het zelf Raamfolie kopen

Zonwerendefolie.com is een toonaangevende webshop & leverancier van doe het zelf raamfolie. We zijn er trots op een complete reeks van raamfolie oplossingen aan te bieden. Ons groeiend aanbod van innovatieve raamfolie producten is iets waar wij trots op zijn. Onze raamfolies kunnen worden gebruikt op vrijwel alle soorten glas. Er is al doe het zelf raamfolie v.a. € 23,95 per rol van 61cmx300cm

Eigenschappen raamfolie

  • Raamfolie heeft vele positieve eigenschappen.
  • Afhankelijk van het type raamfolie kunnen ramen volledig worden geblindeerd.
  • Gezand straalde raamfolie heeft over het algemeen een matte uitstraling, deze zorgt voor een minimale inkijk van uw woning of bedrijfspand. Naast gezand straalde raamfolie heeft melkglas dezelfde eigenschappen. Wanneer je op zoek bent naar privacyglas dan biedt raamfolie extra privacy bescherming.
  • Raamfolie zorgt naast extra privacy ook voor bescherming tegen warmte van de zon, schadelijke UV straling en voor betere zichtbaarheid van ramen. Dit zorgt dus voor meer veiligheid.

Raamfolie verbetert de veiligheid

Raamfolie houdt het glas van raam in het geval van breuk bijeenRaamfolie verhoogt de zichtbaarheid van het glasRaamfolie verhoogt de privacyRaamfolie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen
Raamfolie blokkeert UV straling ( tot 85% ) Raamfolie gaat jaren mee zonder te krimpen Raamfolie barst niet Raamfolie zal niet verkleuren

Meer privacy met anti inkijk raamfolie

Wij van zonwerendefolie.com zijn specialist op het gebied van privacy raamfolie. Wij leveren doe het zelf raamfolie waarbij u het mogelijk is om van binnen naar buiten te blijven kijken maar niet andersom. Dus van buiten naar binnenkijken is niet meer mogelijk na het plaatsen van deze privacy raamfolie.
Privacy raamfolie met spiegel effect zorgt ervoor dat uw privacy gewaarborgd is.
Bij spiegel raamfolie kijkt men van buitenaf tegen gespiegelde ramen. Door deze raamfolie heen kijken is hierdoor niet mogelijk. De anti inkijk raamfolie zorgt er te alle tijden dat de privacy gegarandeerd is.

Bent u niet zo privacy gevoelig?

Dan heeft u aan doe het zelf spiegelende raamfolie voldoende.
Wanneer er geen zon schijnt en er binnen lichten branden kan er wel van buiten naar binnen worden gekeken. Directe inkijk is dan niet mogelijk echter zie je wel enigszins wat er zich binnenshuis afspeelt. Bent u dus op zoek naar 100% privacy raamfolie ga dan voor de extreme raamfolie. Deze extreme privacy raamfolie is al verkrijgbaar v.a. € 24,95 (Afmeting: 75 x 300 cm)

Doe het zelf raamfolie aanbrengen

Raamfolie is zeer eenvoudig aan te brengen en op maat te maken.Voor meer informatie over het zelf aanbrengen van raamfolie bekijkt u onze simpele instructievideo.

Formaten doe het zelf raamfolie raamfolie

Onze raamfolie is beschikbaar in diverse afmetingen & kwaliteiten. Zonwerendefolie.com is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie & de levering van raamfolie voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kleuren doe het zelf raamfolie raamfolie

Wij leveren doe het zelf raamfolie raamfolie in divere kleuren. Zoals zilver, blauw, goud en zwart.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Neemt u dan contact op met het team van zonwerendefolie.com via e-mail, chat of bel gewoon met onze klantenservice. Uiteraard kunt u ook direct uw raamfolie voordelig en snel online in onze webshop bestellen.

Terug naar blog