Een aangename werkplek met zonwerende raamfolie

Wanneer u tijdens de warme maanden van het jaar op kantoor werkt, kan dit voor verhitte & warme situaties zorgen. Met name wanneer de ventilatie mogelijkheden van de werkruimte beperkt zijn, zal de temperatuur stijgen.
Om zowel de werkelijke temperatuur als de gevoelstemperatuur binnen het kantoor op een eenvoudige en bovendien zeer duurzame manier te verlagen, leveren wij zonwerende folie die eenvoudig door u zelf op de ramen van uw kantoor aan te brengen is. Onze zonwerende folie verlaagt u de temperatuur binnen het kantoor tot wel 25%.Tijdens een warme zomerse dag kan de temperatuur door de folie dus met 4-6 graden zakken.
De zonwerende eigenschappen van deze folie beperken lichtinval van de zon waarmee u direct na het aanbrengen van de folie een prettige werkomgeving heeft.

KLIK HIER voor het bekijken van ons assortiment 

Minder moe, dus efficiënter werken.

Wanneer u vele uren achter een computer of laptop scherm doorbrengt, zal het zonlicht dat bij uw kantoor naar binnen schijnt voor vermoeide ogen zorgen. Dit is vervelend voor u en uw collega’s. Onze zonwerende folie zorgt ervoor dat er minder moeite nodig is bij het concentreren van uw ogen op het scherm. U wordt door de folie op de ramen dus minder snel moe tijdens het werk.

Het aanbrengen van raamfolie op de kantoorramen.

Het aanbrengen van onze raamfolie is erg eenvoudig. Of het nu gaat om een klein, middel of zelfs groot raam, onze folie is op gemakkelijke wijze zonder luchtbellen aan te brengen. 

 

Onze raamfolie service

De service van zonwerendefolie.com gaat ver. Zo bieden wij u altijd gratis levering.
Of uw bedrijf nu in België of Nederland staat, onze raamfolie wordt gratis naar u toegestuurd. U ontvang een e-mail met daarin een trackingcode. Met deze trackingcode kunt u uw order online volgen.
Naast de gratis verzendservice in onze raamfolie webshop, wordt uw bestelling ook nog eens binnen 24 uur geleverd.
Mocht u een prangende vraag, of zelfs meerdere vragen hebben over onze raamfolie voor uw bedrijfshal, neem dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar via de e-mail, de chatfunctie of bel ons gewoon even op.

Terug naar blog