Geen inkijk meer dankzij inkijkwerende folie

Onze klanten klaagden voor ze onze inkijkwerende raamfolie ontdekten over één ding, hun privacy. Of het nu gaat om de privacy van een beneden woning in het centrum van een drukke winkelstraat, waar de mensen dagelijks tot vervelens aan toe naar binnen kijken, of dat u op een galerij woning woont, waar dagelijks vele mensen langslopen. Ook wanneer u in uw bedrijf of kantoorpand regelmatig overlast heeft van inkijkende passanten, dan hebben wij van Zonwerendefolie.com de oplossing in huis om uw privacy op een duurzame en voordelige manier te verhogen.

U kunt natuurlijk uw gordijnen dicht doen. Maar dan wordt het vaak direct donker in uw woning. Om uw privacy te waarborgen hebben wij speciaal voor u inkijkwerende folie voor u in onze webshop te koop.

KLIK HIER voor het bekijken van onze collectie anti inkijk folie. 

Type raamfolie

Vrijwel ieder type raamfolie heeft inkijkwerende voordelen. Inkijkwerende folie wordt veelal verkocht onder de naam privacy folie of blindering raamfolie. Afhankelijk van uw wensen hebben wij diverse type folies beschikbaar, waarbij wij u uiteraard graag adviseren.

Het meest verkochte soort raamfolie met privacy verhogende eigenschappen is onze voordelige melkglasfolie. Een andere naam voor melkglasfolie is etched glass-folie. Etched glass-folie heeft veel weg van glas dat gezandstraald is.

Privacy

Voor een gegarandeerde privacy van uw woning of kantoor is onze etched glass-folie de oplossing. Het grote voordeel is dat u deze folie eenvoudig zelf probleemloos kunt aanbrengen. Onze raamfolie brengt u eenvoudig zelf aan op uw ramen waarmee u de inkijk direct geheel verminderd of zelfs totaal onmogelijk maakt. De folie werkt als een filterende visuele laag, waarmee de privacy direct gewaarborgd is. Om u direct een goed beeld te geven, hoe u privacy folie het beste kunt aanbrengen hebben wij een handige video voor u gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit wat u nodig heeft om de folie aan te brengen.

Zoals u kunt zien is het aanbrengen kinderlijk eenvoudig.

De voordelen van inkijkwerende folie voor op uw ramen op een rijtje:

• Voorkomt inkijk tot wel 100%
• Verhoogt uw gevoel van privacy enorm
• Vermindert de kans op inbraak enorm
• Geeft uw ramen een luxe uitstraling
• Uw interieur blijft langer mooi
• De binnentemperatuur blijft lager
• U bespaard direct op uw energiekosten

Zoals u kunt lezen biedt inkijkwerende folie enorm veel voordelen. Wij als specialist in raamfolie laten u meeprofiteren van onze eigen productie en invoer. Doordat wij internationaal aan zowel de particuliere als zakelijke markt folies leveren, profiteert iedereen bij Zonwerendefolie.com van de laagste folieprijs. Er is al raamfolie verkrijgbaar vanaf € 22,95 per rol, u hoeft bij ons ook nog eens geen verzendkosten te betalen.

Bestellen & Levering

Afrekenen kunt u bij Zonwerendefolie.com met iDeal, Mistercash of per bankoverschrijving.

Wilt u graag informatie over onze voordelige folie met inkijkwerende eigenschappen of een afspraak maken? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met het team van zonwerendefolie en vraag direct meer informatie aan over inkijkwerende. Wij zijn bereikbaar per e-mail, chat of gewoon per telefoon.

U bent tevens van harte welkom in onze raamfolie showroom.
Uw bestelling wordt altijd dezelfde dag gratis verzonden naar Nederland en België, inclusief track & trace code, waarmee u uw bestelling eenvoudig online kunt volgen.

Terug naar blog