Hoe breng je gemakkelijk je raamfolie aan.

Hoe breng je gemakkelijk je raamfolie aan.

Aanbrengen raamfolie

Het aanbrengen van raamfolie zonder luchtbellen is gemakkelijker dan vaak wordt gedacht..

Wij hebben speciaal voor u als onze klant een handige stappenplan samengesteld, waardoor het voor iedereen mogelijk is raamfolie aan te brengen.

  1. Bevestig aan beide kanten van de raamfolie een stukje plakband voordat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam.
  2. Maak het raam goed schoon met een glasreiniger. Zorg ervoor dat er geen vetresten, verfresten of ander vuil op het raam achterblijven.
  3. Maak na het schoonmaken het raam direct weer nat met zeepsop en water.
  4. Neem de maten van het raam op en neem deze maten over op de zonwerende folie. Plak hiervoor de raamfolie met de verkeerde kant op het raam.
  5. Haal daarna de beschermfolie van de raamfolie weg.
  6. Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van de raamfolie een beetje vochtig met water en wat zeepsop.
  7. Plak de folie op het raam. U kunt met een plastic pasje uit uw portemonnee de folie afstrijken, voor een mooi strak resultaat zonder luchtbellen. Het is verstandig om aan deze kant van de raamfolie ook wat water aan te brengen.
  8. Wrijf de raamfolie vervolgens schoon.
  9. Hierna kunt u de restjes van de folie wegsnijden.

****Tip: Gebruik ruim voldoende zeepsop in het water.**** 

Om het aanbrengen van de raamfolie nog makkelijker te maken hebben wij een handig demonstratiefilmpje gemaakt. Ook hebben wij een handige aanbrengset samengesteld, welke u direct online kunt bestellen.

Wanneer u vragen heeft over het aanbrengen van onze raamfolie, neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel onze klantenservice

085-0166675.

Terug naar blog