Isolerende raamfolie voor de winter

In de winterse maanden is het moeilijk om warmte binnenshuis te houden en dit kan vaak oplopen tot hoge energie rekeningen. De makkelijkste manier om je huis te isoleren, is simpel gezegd je huis te isoleren via de ramen. Via de ramen verdwijnt de meeste warme lucht en moet u de hitte dus maar blijven stoken.

Waarom raamfolie?

Zonwerende folie is een geweldige manier om te voorkomen dat de warmte verdwijnt en daarnaast is het ook meteen een stuk portemonnee vriendelijker. In vergelijking met andere manieren om huizen te isoleren, is de folie toch wel verreweg het goedkoopste. Door middel van de raamfolie te gebruiken kunt u flink besparen op de energie rekening en het aanschaffen van deze manier van isoleren.

Door middel van het kiezen van de kleur melkglas kunt u niet alleen isoleren, maar ook voor meer privacy zorgen. De kleur melkglas is een vervaging waar je niet door heen kan kijken, maar in theorie schimmen ziet. Dit is goed voor de privacy als u bijvoorbeeld bij een drukke straat woont, of een raam hebt naast de stoep. Daarnaast kunt u dit ook plaatsen in de douche, hierdoor kunnen verschillende mensen zich in de badkamer bevinden terwijl er iemand aan het douchen is.

Wij hebben verschillende kleuren en maten folie in ons assortiment, hierdoor kunt u nog naar uw wens de folie aanschaffen. Mocht u nou vragen hebben of wilt u een offerte dan kunt u ons altijd bereiken. Voor het bekijken van onze collectie kunt u HIER KLIKKEN 

Terug naar blog