maak je omgeving veiliger met Veiligheidsfolie!

maak je omgeving veiliger met Veiligheidsfolie!

Veiligheidsfolie is het antwoord als u de veiligheid van uw woning of kantoorstructuur wilt verhogen. Je ramen worden aanzienlijk sterker dankzij veiligheidsfolie, die bovendien zeer sterk en eenvoudig te plaatsen is. Verwondingen en materiëleschade door gebroken glas worden daardoor aanzienlijk verminderd. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van veiligheidsfolie en hoe je deze effectief kunt gebruiken.

Vermijd risicovolle situaties.

Glassplinters kunnen ernstig pijn doen bij het breken van een ruit en komen regelmatig vrij. Met name in kinderdagverblijven, scholen en huishoudens met jonge kinderen kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Het risico op letsel wordt verkleind omdat de veiligheidsfolie het glas stevig vasthoudt. Bovendien werkt beveiligingsfilm als een afschrikmiddel voor inbraken. De folie zorgt ervoor dat het glas niet in miljoenen stukjes breekt wanneer een inbreker probeert de ruit in te breken. De slagingskans van een inbraakpoging wordt hierdoor drastisch verkleind. 

eenvoudig te gebruiken.

Beveiligingsfolie is eenvoudig te gebruiken en duurt slechts tien minuten om op elkraam te installeren. Met behulp van de instructievideo die we voor u hebben gemaakt, is het aanbrengen van de folie eenvoudig te doen. Veiligheidsfolie is door de eenvoudige montage ook eenvoudig aan te brengen op glazen deuren en wanden.

Product specificaties.

Onze veiligheidsfolie heeft veel voordelige eigenschappen. De folie voorkomt inbraken door een laag die krasvast is. Bovendien blokkeert het 99 procent van de UV-straling (tussen 300 en 370 Nm) om verkleuring van het interieur van uw huis of kantoorgebouw te voorkomen. De folie is hygiënisch en glashelder. De folie behoeft ook geen onderhoud en is oersterk. Veiligheidsfolie is een verstandige investering vanwege de lage aanschafkosten en het voortdurende gebruik.

KLIK HIER voor het bekijken van ons uitgebreiden assortiment 

Zonnebrandfolie online kopen.

Dan kunt u in onze webshop snel en voordelig veiligheidsfolie bestellen. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden en u kosteloos te adviseren. Wij vinden het cruciaal dat de folie correct en passend op de ramen wordt aangebracht. Om u optimaal te laten genieten van de voordelen van veiligheidsfolie, bieden wij u een schat aan informatie en advies. 

Terug naar blog