Raamfolie op maat

Bij ons op Zonwerendefolies.com krijgt u nu ook de kans om raamfolie op maat te bestellen, dit omdat niet iedereen een gigantisch raam wilt bedekken maar ook kleinere ramen met bepaalde hoeken. En daarnaast heeft u ook de mogelijkheid voor verschillende kleuren.

KLIK HIER om ons assortiment te bekijken 

Hoe werkt raamfolie?

Raamfolie is een heel handig spulletje om tegen de vervelende irritaties van de zon te werken, u plakt de folie op uw ramen waardoor de zon niet als fel als normaal op u of uw beeldscherm schijnt. U kunt de folie makkelijk toebrengen op de ramen, waarna u vrijwel geen last meer hebt van de zon.

Als u de raamfolie vast heeft snijd of knipt u de toegewenste lengte en breedte, dan trekt u de beschermlaag als een sticker eraf en kunt u de plakkant op het raam plakken. Daarna rustig met een plat object alle lucht eronder vandaan duwen en de eventuele ruwe bobbeltjes luch met een naald lekprikken.

Op maat bestellen

Heeft u meerdere ramen die bepaalde vormen aannemen, of die gewoon moeilijke hoeken hebben. Dan kunt u ons inschakelen om de perfecte hoek, of de perfecte lengtematen te produceren. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de folie in verschillende kleuren te bestellen, alles kan worden veranderd naar uw persoonlijke huisstijl. Hierin kunt u ons via de mail of telefonisch bereiken om de offerte te regelen, en zorgen wij ervoor dat het perfecte product wordt geproduceert.

Verzending en levering

Alle op maat gemaakte rollen raamfolie worden persoonlijk verstuurd met een eigen tracking nummer, hierop kunt u bijhouden waar uw pakketje op dat moment is. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw pakket aankomt en er goed verzorgd uitziet.

Heeft u vragen indien de offerte of over een ander product? Neem dan contact op met ons nummer 085-0020715 of stuur een mailtje naar info@zonwerendefolie.com.

Terug naar blog