Raamfolie voor boten


Bent u op zoek naar een manier om uw ramen in de boot te blinderen? Zonwerendefolie.com is de specialist op het gebied van alle soorten boot raamfolie.

Of het nu gaat om de ramen van uw bedrijfsboot of de ramen van uw sportboot, wij hebben voor alle ramen een geschikte boot raamfolie leverbaar.

KLIK HIER voor het bekijken van ons assortiment. 

Positieve eigenschappen van raamfolie voor boten:

  • Verhoogd de privacy in uw boot
  • Uw bezittingen zijn minder zichtbaar
  • UV straling wordt buiten de boot gehouden
  • De boot wordt binnenin minder warm
  • Boot raamfolie folie verbeterd het uiterlijk van uw boot
  • De bootbekleding gaat langer mee

Wij leveren boot raamfolie standaard uit voorraad op handige rollen. U kunt de folie zeer eenvoudig aanbrengen. Het op maat snijden van de folie is zeer eenvoudig. De kleefkracht van de folie is enorm en u kunt deze daarom goed tegen de binnenkant van uw ramen plakken.

Bestellen & Levering

Boot raamfolie via onze webshop is zeer eenvoudig online te bestellen. Wij zijn al jarenlang de groothandel voor de zakelijke boot raamfolie markt in binnen en buitenland. Bedrijven kopen hun boot raamfolie groots in via onze webshop. Ook voor de particuliere klant die op zoek is naar boot raamfolie, is bij ons van harte welkom. Iedereen kan direct meeprofiteren van onze scherpe prijzen.

Wij verzenden al onze producten gratis naar u toe! Het orderbedrag heeft hier geen invloed op, wij verzenden het altijd gratis naar u toe! Wij leveren onze boot raamfolie door heel Europa volledig gratis!

Mocht u vragen hebben over het maken van de juiste keuze, het aanbrengen van raamfolie, of een andere prangende vraag hebben, dan staat het team van zonwerendefolie.com voor u klaar.

Terug naar blog