Raamfolie voor kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven zijn een komen en gaan van kinderen en hun ouders.
Kinderen in combinatie met glazen ramen vormen daarom in veel gevallen een groot risico.
Rondvliegend speelgoed, ballen en kinderen die tegen de ramen aan kunnen stoten zijn een aantal van deze veel voorkomende risico’s.

Raamfolie voor kinderdagverblijven
Raamfolie aanbrengen op de ramen van uw kinderdagverblijf is zeer eenvoudig.

Privacyfolie
De privacy op een kinderdagverblijf is van groot belang. Kinderen moeten veilig kunnen spelen zonder dat dit vanaf de buitenzijde duidelijk zichtbaar is. Naast de eerder omschreven beperkingen van de risico op glasbreuk, is de privacy verhogende eigenschap van onze raamfolie een enorm pluspunt. Inkijk wordt aanzienlijk beperkt waardoor de privacy voor de kinderen gewaarborgd is.

De voordelen van veiligheidsfolie 

Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt de voordelen van onze veiligheidsfolie.

Bescherming tegen glasbreuk
Veiligheidsfolie is zo sterk, dat wanneer ramen breken, het glas bij elkaar blijft door de kracht van de folie. Met deze folie worden ramen voorzien van een doorvalbeveiliging. Veiligheidsfolie zorgt er dus voor dat gebroken glas op zijn plaats blijft en beschermt tevens tegen inbraak en stormschade. Veiligheidsfolie is daarom een slimme, veilige en bovendien duurzame investering.

Bescherming tegen glasscherven
U wil toch ook dat uw kostbaarste bezit namelijk uw familieleden, vrienden of collega’s goed beschermd zijn tegen glasscherven bij een eventuele val?

Schade of glasbreuk door hagel, door de steeds krachtigere stormen of door ander natuurgeweld vormen een enorm veiligheidsrisico. Het glas van uw woning of kantoor is in veel gevallen het minst bestand tegen natuurgeweld. Met de veiligheidsfolie versterkt u uw ramen / glas aanzienlijk.

Bescherming tegen UV-licht
Eén van de belangrijke kenmerken van onze raamfolie is de bescherming tegen UV-licht. De folie zorgt ervoor dat de ogen en huid van de kinderen beschermd zijn en beschermd blijven. Glasfolie blokkeert meer dan 99 procent van de schadelijke ultra violette straling.

Veiligheidsfolie toepasbaar op alle type ramen
Onze voordelige veiligheidsfolies zijn geschikt voor vrijwel ieder type raam. De folie is special ontwikkeld voor de ramen van kinderdagverblijven. De folie is te gebruiken op het kleinste en meest kwetsbare raam maar ook voor alle grotere ramen.

Kleine investering
Vele oplossingen om de zon buiten te houden zijn vaak erg duur in aanschaf en installatie. Veiligheidsfolie is dit absoluut niet. Er is al een rol veiligheidsfolie met een afmeting 75x300 leverbaar voor de vaste lage prijs van € 44,95.-

Zonwerendefolie.com is absoluut de goedkoopste aanbieden van raamfolie in alle soorten en maten special voor uw kinderdagverblijf.

KLIK HIER voor het bekijken van ons assortiment 

De voordelen van onze folies voor uw kinderdagverblijf hebben wij special voor u samengevat;

 • Warmte en hitte van de zon wordt tegengehouden
 • Verhoogt het leefklimaat binnen het kinderdagverblijf
 • Besparing op de kosten voor stroom / energie zoals airconditioning & verwarming
 • Werkt tegen breken van ramen / glas
 • Inbraak werend
 • Blokkeert Uv-licht
 • Beschermt tegen verkleuring
 • De privacy wordt enorm vergroot
 • Lage aanschaf v.a. € 44,95 per rol
 • Duurzame investering
 • De folie is eenvoudig aan te brengen zonder dure gereedschappen

De folie is geschikt voor alle raamtypes

- Enkel glas
- Draad glas
- Gelaagd glas
- Gehard glas
- Dubbel glas
- Thermopane glas
- HR ++ glas

Mocht u vragen hebben over onze folie of over het beter beschermen van uw glas of ramen dan staat het team van zonwerendefolie.com voor u klaar.

Wij zijn voor advise en hulp bereikbar op nummer 0850020715, uiteraard kunt u ons gewoon ook even een mailtje sturen of met ons chatten via de handige chatfunctie.

*Bij afname van meerdere rollen bieden wij u interessante kortingen aan.

Terug naar blog