Raamfolie voor scholen

Scholen zijn een komen en gaan van kinderen en hun ouders. Kinderen in combinatie met glazen ramen vormen daarom in veel gevallen een groot risico.
Rondvliegend speelgoed, ballen en spelende kinderen die tegen de ramen aan kunnen stoten zijn een aantal van deze veel voorkomende risico’s.

Bescherming tegen glasbreuk

Om het gevaar op, en de gevolgen van glasbreuk te beperken, is er speciaal voor risicoplekken op scholen, veiligheidsfolie voor op de ramen ontwikkeld.
Deze folie heeft een positief effect en beperkt de gevaren & risico’s bij glasbreuk aanzienlijk. Glasbreukrisico op scholen brengt naast de financiele risico’s ook enorme emotionele risico’s met zich mee. Om u een veilige oplossing te bieden, waarmee u de veiligheid eenvoudig enorn kunt vergroten is raamfolie de oplossing die u nodig heeft.

KLIK HIER voor het bekijken van onze collectie veiligheidsfolie. 

Bescherming tegen UV-licht

Eén van de belangrijke kenmerken van onze raamfolie is de bescherming tegen UV-licht. De folie zorgt ervoor dat de ogen en huid van de kinderen beschermd zijn en beschermd blijven. Glasfolie blokkeert meer dan 99 procent van de schadelijke ultra violette straling.

Privacy

De privacy op een school is van groot belang. Kinderen moeten veilig kunnen spelen zonder dat dit vanaf de buitenzijde duidelijk zichtbaar is. Naast de eerder omschreven beperkingen van de risico op glasbreuk, is de privacy verhogende eigenschap van onze raamfolie een enorm pluspunt. Inkijk wordt aanzienlijk beperkt waardoor de privacy voor de kinderen gewaarborgd is.

Veiligheidsfolie toepasbaar op alle type ramen

Onze voordelige veiligheidsfolies zijn geschikt voor vrijwel ieder type raam. De folie is special ontwikkeld voor de ramen van scholen. De folie is te gebruiken op het kleinste en meest kwetsbare raam maar ook voor alle grotere ramen.

Kleine investering

Vele oplossingen om de zon buiten te houden zijn vaak erg duur in aanschaf en installatie. Veiligheidsfolie is dit absoluut niet. Er is al een rol veiligheidsfolie met een afmeting 75 x 300 cm leverbaar voor de vaste lage prijs van € 44,95.-

De voordelen van onze veiligheidsglasfolies voor uw school hebben wij special voor u samengevat;

 • Warmte en hitte van de zon wordt tegengehouden
 • Verhoogt het leefklimaat binnen het school
 • Besparing op de kosten voor stroom / energie zoals airconditioning & verwarming
 • Werkt tegen breken van ramen / glas
 • Inbraak werend
 • Blokkeert Uv-licht
 • Beschermt tegen verkleuring
 • De privacy wordt enorm vergroot
 • Lage aanschaf v.a. € 44,95 per rol
 • Duurzame investering
 • De folie is eenvoudig aan te brengen zonder dure gereedschappen

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over onze folie of over het beter beschermen van uw glas of ramen dan staat het team van zonwerendefolie.com voor u klaar.

Wij zijn bereikbaar voor advies op nummer 085-0166675, uiteraard kunt u ons gewoon ook even een mailtje sturen.

*Bij afname van meerdere rollen bieden wij u interessante kortingen aan.

Terug naar blog