Snel en makkelijk je autoramen tinten

Houdt uw auto veilig en koel met autoruitfolie.

Met de afmetingen van 50 x 300 cm van deze zwarte raamfolie kunt u snel en eenvoudig meer privacy en bescherming aan uw auto toevoegen. Bent u op zoek naar auto ruitfolie om het interieur van uw voertuig te verduisteren en af ​​te schermen tegen de zon, dan is dit zeker iets voor u.  KLIK HIER om onze autoraam folie te bekijken. 

Tijdens de warme maanden van het jaar is deze zonwerende folie ideaal omdat hetde temperatuur in uw auto verlaagt. Bovendien vermindert de film het risico op diefstal van uw auto, zodat u zorgeloos kunt parkeren. Deze film is het antwoord als je meer privacy of bescherming wilt tegen het intense licht van de zon, UV-straling en hitte.

Met onze autoruitfolie van 76 x 300 cm bescherm je jezelf of je passagiers tegen de uv-stralen van de zon. Het interieur van uw auto zal niet meer vervagen door blootstelling aan de zon dankzij de 99 procent UV-bescherming die deze film biedt.

Je hebt geen technische kennis nodig om de folie aan te brengen; het is erg makkelijk. Verwijder de beschermfolie, een transparante dunne laag folie, van de dikkere raamfolie voordat u de raamfolie aanbrengt. Het aanbrengen van de raamfolieaan de binnenzijde van uw autoruit is dan eenvoudig.

Bijzonder geschikt voor ruimtes die meer verkoeling kunnen gebruiken is deze zwarte raamfolie. U kunt de folie aan beide zijden van het glas gebruiken omdat deze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Kortom, deze zwarte autoruitfolie zorgt voor extra privacy en veiligheid en beschermt u en uw voertuig tegelijkertijd tegen de UV-stralen van de zon. Geniet van alle voordelen van deze premium raamfolie door direct te bestellen!
KLIK HIER om onze auto raamfolie te bekijken. 

 

Terug naar blog