Meteen naar de content

Aanbieding gelden alleen vandaag nog!

Ook gratis verzending bij aanbiedingen

Betaal later met Klarna

Winkelwagen

Zonlicht tegen houden

Zonlicht / UV straling die uw huis of kantoor binnen schijnt, zal binnen een mum van tijd het interieur zoals, meubels, gordijnen en vloerbedekking ernstig verkleuren. De inwerking van zonlicht kan zeker na een aantal flink zonnige dagen lijden tot verkleuring. Met zonwerende folie op de binnen of buitenzijde van uw ramen zorgt u ervoor dat schadelijk zonlicht geen meer kans krijgt en er geen verkleuring meer zal plaatsvinden.

KLIK HIER voor het bekijken van onze collecties. 

Nu weten wij uit ons jarenlange ervaring als folie leverancier dat bij het woord raamfolie, onze potentiele klanten altijd huiverig zijn over het aanbrengen van de folie op de ramen.

Onze folie is speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelfer, en de folie laat zich zoals de naam het al doet vermoeden eenvoudig aanbrengen. Om u een helder beeld te geven van het aanbrengen van de folie nou precies in zijn werkt gaat, hebben wij een handige video gemaakt voor u als bezoeker van onze webshop.

Zoals u kunt zien is het aanbrengen van onze speciale raamfolie, slechts een kwestie van simpele benodigdheden in combinatie met een tiental minuten van uw kostbare tijd.

Er is verschillende folie in onze webshop verkrijgbaar. Alle soorten raamfolies hebben dezelfde, tegen UV straling beschermende eigenschappen, waarmee verkleuring wordt tegengegaan.

Er is folie verkrijgbaar die de buitenzijde van het raam een zilver effect geeft. Inkijk is hierdoor niet meer mogelijk. U kunt dus wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Deze folie is geschikt voor alle soorten glas, dik dun oud en zelfs het nieuwste type glas, hr++.

Daarnaast bieden wij donkere raamfolie / zwarte raamfolie aan. Hiermee geeft u de ruiten een donkere look. Daarmee reduceert u het licht met circa 30%. Het wordt dus niet alleen donkerder maar ook koeler binnen. Ook deze folie beschikt over dezelfde UV beschermende eigenschappen.

Kortom wilt u de zon effectief en voordelig buiten uw huis of kantoorruimte houden?

Bestel dan uw tegen UV beschermende folie in onze shop.

Wij bieden onze folie die verkleuring tegengaat aan voor zeer voordelige prijzen. U kunt de folie bij ons afhalen in onze showroom in Zaandam (op slechts 5 minuten van de Coentunnel a10 ring Amsterdam). Parkeren is gratis.

Terug naar blog