Zonwerende folie Praxis

Zonwerende folie Praxis

U bent op zoek naar zonwerende folie voor uw ramen en bent in uw zoektocht online naar alle waarschijnlijkheid bij diverse online aanbieders en een aantal bouwmarkten tegengekomen. Ook heeft u er naar alle waarschijnlijk aan gedacht dat u bij de Praxis terecht kunt voor de aanschaf van voordelige rollen zonwerende folie.

Veel bouwmarkten hebben in veel gevallen een uitgebreid assortiment aan raamfolie in hun assortiment. Raamfolie ontbreekt uiteraard niet in dit uitgebreide assortiment van de bouwmarkt en ook de Praxis is hierin geen uitzondering. U kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan de webshop van de Praxis, de auto of op de fiets stappen en langs gaan in een vestiging van deze bouwmarkt. Toch biedt het gemak van thuiswinkelen en online shoppen bij zonwerendefolie.com naast de lage prijs nog veel meer voordeel.

KLIK HIER om onze collectie te bekijken.

Goedkope zonwerende folie of toch liever meer betalen?

De meeste bouwmarkten kopen hun folie groot in, toch hebben zij enorm hoge kosten die zij doorberekenen aan u als klant. De zonwerende folie bij de bouwmarkt is hierdoor zeker niet voordelig of goedkoop verkrijgbaar. Wij van zonwerendefolie.com zijn al vele jaren actief binnen de markt van de zonwerende raamfolies en leveren zowel aan particulieren als de grotere zakelijke klanten. Omdat wij onze kosten laag houden berekenen wij ook geen hoge kosten aan u door.

Kwaliteit zonwerende folie voor ieder type glas

Zonwerendefolie.com gaat ver in zijn kwaliteit. Onze folie is voorzien van een zeer krachtige lijm. De folie plakt hierdoor zeer goed op uw ramen, bij het verwijderen van de folie blijft de lijm echter niet achter op uw raam.

De folie is geschikt voor ieder soort glas of het nu gaat om dubbelglas, HR++ glas of enkelglas, onze folie kan met zonder moeite aan zowel de binnen als buitenzijde worden aangebracht. De meeste folies met zonwerende eigenschappen van de bouwmarkt zijn niet geschikt voor alle glassoorten.

Voor welke soorten glas is de raamfolie geschikt:

Onze zonwerende raamfolie is in tegenstelling tot de meeste raamfolies van de bouwmarkt geschikt voor de volgende glastypen;

 • Enkel glas glazen ramen
 • Draad glas glazen ramen
 • Gelaagde glazen ramen
 • Geharde glazen ramen
 • Dubbele glazen ramen
 • Thermopane glazen ramen
 • HR ++ glazen ramen

De voordelen van raamfolie

U heeft minder last van warmte direct vanaf het moment van aanbrengen. De temperatuur kan tot wel 8 graden koeler zijn dankzij de warmte reducerende werking van de folie. Daarnaast schijnt er een stuk minder zon de ruimte in. Ook is de folie voorzien van een UV beschermende laag waarmee verkleuring wordt tegengegaan.

Raamfolie aanbrengen

Veel folies met zonlicht filterende eigenschappen zijn niet eenvoudig aan te brengen. De stugheid van de folie maakt het vaak een lastig karwei. Onze folie is speciaal ontworpen voor de doe het zelfer en laat zich gemakkelijk door u zelf aanbrengen.

 

De voordelen van zonwerende folie.com

Wij van zonwerendefolie.com bieden u vele voordelen ten opzichte van uw lokale bouwmarkten.

Wanneer u op zoek bent naar zonwerende folie, dan pakt uw tablet, mobiel of kruipt u achter de computer en kunt u online ons uitgebreide assortiment eens rustig bekijken. Bestellen kunt u bij ons zeer eenvoudig en snel gewoon met het gemak vanuit uw luie stoel.

 • Lage aanschafprijs
 • Groot aanbod
 • Snelle levering
 • Gratis verzending

Verzending & Levering

Vandaag besteld = vandaag verstuurd

In tegenstelling tot de bouwmarkten versturen wij uw folie altijd zonder verzendkosten.

Wij versturen uw order altijd dezelfde dag. Vandaag besteld is bij zonwerendefolie.com, wij versturen uw raamfolie ook nog eens geheel gratis naar ieder adres in Nederland & België. Dat is de service en kwaliteit waar wij voor staan.

Onze vaste verzendpartner is DPD, wij versturen al onze pakketten via deze vervoerder inclusief een trackingnummer die u per e-mail van ons ontvangt. U wordt per e-mail dus goed op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Klantenservice

Omdat wij onze klanten niet alleen graag van voordelige en kwalitatief goede raamfolie voorzien, verlenen wij ook service die u bij de meeste bouwmarkten niet snel zult krijgen.

Heeft u een vraag over zonwerendefolie dan staan wij u graag direct telefonisch te woord. Ook kunt u uw vraag aan ons mailen. Ook is ons serviceteam bereikbaar via de handige chatfunctie onderaan de pagina.

U kunt ons service team voor al uw vragen bereiken op nummer. 085-0166675

 

Terug naar blog