Zwarte zonwerende folie

Zwarte zonwerende raamfolie nodig?

Bent u op zoek naar zonwerende zwarte of donkere doe-het-zelf raamfolie voor alle type ramen van uw privéwoning of kantoor? Zoek dan niet verder en ontdek onze voordelige en altijd scherp geprijsde zwarte raamfolies.

Onze zwarte zonwerende folie creëert een mooie egale zwarte laag aan de binnen of buitenzijde van uw ramen. De zwarte raamfolie is verkrijgbaar in twee varianten, zwart en zwart extreem.

Het aanbrengen van onze donkere raamfolie is kinderlijk eenvoudig, u hoeft niet over technische kennis te beschikken. Ook zijn er geen dure gereedschappen noodzakelijk om de folie op uw ramen aan te brengen.

Zwarte zonwerende raamfolie “standaard”.

Met onze standaard raamfolie creëert u een mooie donkere laag op het glas. Inkijk wordt hierdoor zeer beperkt en vrijwel geheel ondoorzichtig. De doorkijk van binnenuit uw woning, bedrijf, auto, caravan of boot blijft echter behouden. De folie biedt een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De folie beschermt uw interieur tegen verkleuring en schadelijke invloed van zonlicht. Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te monteren. Daarnaast geeft u het raam een mooie zwarte uitstraling.

KLIK HIER voor het bekijken van ons assortiment aan verduisterende raamfolie 

De voordelen van de zwarte raamfolie op een rijtje.

✓ De Zwarte raamfolie is altijd uit voorraad leverbaar
✓ Leverbaar tegen een vaste lage prijs
✓ Geschikt voor alle type glas
✓ 100% kras vast
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig zelf aan te brengen op ieder type raam
✓ Laat geen lijmresten achter
✓ Nergens voordeliger verkrijgbaar
✓ Laagste prijsgarantie op alle raamfolies
✓ 2 jaar garantie op alle zwarte raamfolie
✓ Gratis verzending naar Nederland & België
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis

De voordelen van onze zwart “extreem” raamfolie.

De "extreme"zwarte variant heeft dezelfde eigenschappen als de “standaard” zwarte folie. Het verschil zit hem in het tegenhouden van warmte. De extreme variant houdt meer warmte buiten, waardoor het binnen koeler blijft.

Met onze"extreme"raamfolie creëert u dezelfde donkere laag op het glas. Inkijk wordt hierdoor net als bij de standaard zwarte raamfolie beperkt en u maakt hiermee het raam vrijwel geheel ondoorzichtig. De doorkijk van binnenuit uw woning, bedrijf, auto, caravan of boot blijft echter ook bij deze folie gewoon behouden. De folie biedt een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De folie beschermt uw interieur tegen verkleuring en de schadelijke invloed van zonlicht. Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te monteren en ook weer te verwijderen. Daarnaast geeft u het raam een mooie zwarte uitstraling.

✓ 100% zwarte look van buiten naar binnen
✓ 100% krasvast
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig aan te brengen op ieder type raam
✓ Nergens voordeliger zwarte folie verkrijgbaar
✓ Laagste prijsgarantie op alle zwarte extra sterke raamfolies
✓ 2 jaar garantie op alle gekleurde zonwerende folie
✓ Gratis verzending naar Nederland & België
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Deze zonwerende raamfolie is ook leverbaar in Goud, Blauw en Zilver.
Heeft u nog vragen over het zelf donker maken van uw ramen met onze voordelige raamfolie neem dan gerust contact op via de chat, per e-mail of bel ons 085-0166675.

Terug naar blog